World Natural Gummi Application Analysis

Gummiindustrins värld förbrukar mer än 80% av världens gummi. Den totala mängden gummimaterial och produkter som bearbetas och tillverkas av företaget når mer än 35 miljoner ton. Sammanfattningsvis kan den delas in i mer än tio kategorier som däck, rör, bälten, tallrikar och olika typer av profiler, plastdelar, limvätskor och gummistövlar. De är relaterade till den nationella ekonomin, människors liv, nationella försvarsindustrin och avancerad högteknologi. De används ofta på många områden, såsom stötdämpning, tätning, lim, slitstyrka, korrosionsskydd, isolering och elektrisk ledningsförmåga. De flesta är gummi och fiber, metall och plast. Kombinerat med gummiblandningen. I hela gummiprodukterna svarade det största däcket, som svarade för mer än 50%, industri, hälsa, idrott 30%, dagliga produkter representerade av gummisko, vilket motsvarade ca 10%. Gummiprodukter används huvudsakligen inom transport, bygg, industri, teknik och andra områden, varav det största beroendet av trafik och byggande.

I dag används ca 65% av gummi inom bilindustrin, och de mest använda typerna av gummi används. Mängden gummi som används i en liten bil har överskridit 100 kg, inklusive 37,8 kg däck; mer än 200 typer av gummiprodukter; gummiprodukter som används i bilapplikationer står nu för mer än 10% av den totala kostnaden för bilar. De är lika stora som däck. , krockkuddar, fläktremmar, bromsrör, värmerör, luftrör, tätningsremsor, så små som oljetätningar, O-ringar, packningar, stötdämpare, membran, etc., fördelade i bilens gångorgan, motorer, karosseri , etc. Överföringen, stötdämpning, tätning, damm, luftkonditionering och säkerhetssystem.

Gummimaterial för byggsektorn står för cirka 15% till 20% av all gummiförbrukning, enbart för däck. Förutom olika byggmaskiner och transportutrustning för byggande på plats används den främst på olika typer av konstruktioner för vattentätning, tätning, vibration och ljudisolering, till exempel byggande av vattentäta gummi membran. Elastomera tätningsmedel som används i lederna av strukturer runt om i världen beräknas ha en årlig efterfrågan på minst 500 000 ton, varav silikongummiserien är nästan hälften och polyuretan-serien är cirka 30%. Dessutom har inhemska dammsäkra, ljudisoleringspackningar, markbaserade anti-seismiska gummisäten etc. blivit oumbärliga material för höga moderna byggnader och byggnader under senare år.