Vad är orsaker och lösningar av bubbla bildandet i silikon tub?


Varförsilikon tubproducera bubblor?


1. väsentliga problem: uppskatta att transparent kiseldioxid är orent eller blandat med andra vita kimrök.

2. koksning problem: gummi blandning är inte enhetlig, fylla kapacitet är orimliga och att temperaturen och tiden för gummi urladdning inte är väl kontrollerade.


Hur ska vi lösa det?

1: syftar till att problemet med råvaror: välja transparent vit kimrök med bättre renhet, städa upp knådare och raffinering transparent förening.


2: med tanke på kokskol processen problemen: styra knådning temperatur, styra knådning tid, förlänga den ursprungliga tiden för knådning av 5-10 minuter och sedan ordna gummi inspektion.


Kort sagt, blandande temperatur isilikon tubKvarnen är för låg, eller blanda graden är inte nog, dispersion graden av fyllmedel är inte tillräckligt, och luften evakueras inte under vulkanisering.

Ett vasst blad kan användas för att skära av blåsor. Om det finns gula i det, är det ett problem av RD, eftersom det verkar att hårdheten av gummit är låg.

RD är inte lätt att skingra, verksamma olja är mer, om adderat med kimrök, det är lätt att orsaka kimrök kluster, kommer också skum, iaktta blåsor.

Form, är om oregelbunden, problemet med material spridning, såsom RD, film, etc. Om runda, det kan vara vatten eller andra, men

Det är inte troligt att vara ett vatten problem. Bubblor kommer att visas när bota temperaturen är för hög.


Haining Qianlang Gummifabrik produkter

Lägg till: NO.10-2, Lianbao Road, Qianjiang Industrial Park, Dingqiao Town, Haining, Zhejiang 314413, Kina

TEL: + 86-573-87767299

FAX: + 86-573-87763488

E-post:Sales@qlrubber.com