Skillnaden mellan silikon och gummiprodukter

Vi säger ofta att andquot; silikon gummi productsandquot; vilket är egentligen en kemisk kombination mellan silikon och gummiprodukter, men jag tror att många människor inte vet skillnaden mellan båda, nu låt mig presentera för dig.

Gummi kan delas in i syntetiskt gummi och naturgummi. Naturgummi är en polymer av isopren, behandlas det och tillverkad av gummilatex, och syntetisk silikon görs genom polymerisation eller polykondensation av monomeren, syntetisk gummi kan vara ur form av extern kraft med en snabb förmåga att återställa den ursprungliga formen, eftersom det har goda fysiska egenskaper, finns bildäck, gummislang, tätningsringen , tejp, isoleringsmaterial och andra gummivaror. Gummi-tekniska varor jämfört med silikonprodukter och har god seghet, slitstyrka, bra dielektriska och korrosionsbeständighet som är bättre än gummiprodukter. Allmänhet används gummiprodukter alltid i stora maskiner, industriell utrustning och automotive transportutrustning och så vidare.

Silikonprodukter är en en-komponent av flytande gummiprodukter i rumstemperatur vulkanisering från kemiska punkt. Det är elastomer organiskt kiselsom råmaterial, jämfört med gummiprodukter, nu en hel del livförsäkringsprodukter är tillverkade av silikon istället för gummi, eftersom det första silikonprodukter inte är giftiga och gummiprodukter är giftiga, och silikonprodukter är färglös och smaklös och miljömässigt skydd, också mycket mjuk, men gummiprodukter är lukt, färgade, förorenar miljön. Silikonprodukter används nu allmänt i olika branscher.

Betrodda tillverkare av silikon och gummiprodukter: Haining Qianlang gummi produkter Factory (www.qlrubber.com). Välkommen att fråga oss!