Strukturella egenskaper och användning av gummiproppen

Strukturella egenskaper och användning avGummiplugg

Hydrauliska gummipropp

Hydrauliska gummitätningar är de grundläggande komponenterna i mekaniska produkter. Nästan varje hydraulisk produkt kan inte skiljas från den. Den används ofta i bilar, motorcyklar, engineering maskiner och allmänna maskiner. Tätningar används för att förhindra vätskeläckage och förhindra luft och föroreningar från att förorena de system och komponenter inuti systemet för att förbättra produktens effektivitet och prestanda. 1 prestanda och tätning av hydrauliska gummitätning.

Tillämpning av numerisk styrning teknik i gummi insert molding hålighet infoga bearbetning

Användning av gummi mjuka pluggar i hög och låg temperatur testfall

Sammanfattning: användning av gummi mjuka pluggar i hög och låg temperatur testfall, hög och låg temperatur testfall är indelade i laddad och oladdade tester. Laddade provet behöver öppna ett test lead hål till höger om testrutan, att test kabeln kan passera genom bly hålet och Anslut bly hålet från utsidan med mjuk gummiproppen. Om det inte är blockerad, blockeras inte utsidan. Luften kommer att tränga in i testet, som kommer att påverka uuuuuuuuuuu

Utvecklingen av vetenskaplig och teknisk innovation att leda utvecklingen av läkemedel butylgummi plugg

Och investeringar i teknik R & D är relativt liten. Den långsiktiga utvecklingen av inhemska butylgummi propp industrin måste därför förlita sig på större investeringar i forskning. Den senaste forskningen och utvecklingen av butylgummi Anslut industrin hemma och utomlands omfattar i huvudsak följande aspekter: 1. ultra ren gummi, speciella material och utformning och teknik forskning. Dessa studier är främst att säkerställa att vissa speciellt känsliga läkemedel är uppfyllda, såsom vissa kemiska och biologiska produkter.

Haining Qianlang Gummifabrik produkter

Lägg till: NO.10-2, Lianbao Road, Qianjiang Industrial Park, Dingqiao Town, Haining, Zhejiang 314413, Kina

TEL: + 86-573-87767299

FAX: + 86-573-87763488

E-post:Sales@qlrubber.com