Gummitätningar Flexibelt polymermaterial

Gummitätningar Flexibelt polymermaterial

Gummitätningar är ett slags vanligt baselement i tätningsanordningen och spelar en mycket viktig roll i motsättningen mellan läckage och tätning. Gummitätningar är en klass av gummiprodukter som används allmänt i tätningstekniken. Eftersom gummit har ett värdefullt elastiskt polymermaterial, kommer ett brett temperaturintervall med en liten spänning i olika medier att ha en större deformation. Denna deformation kan ge kontakttryck, kompensation för läckageavstånd för att uppnå syftet att försegla huvudprodukterna Gummitätningar, gummitätningar, flänspackningar, gummistötdämpare, gummi O-ring, V-ring, X-ring, Y-ring och andra former, storlek, färg, hårdhet och Material av gummi.

Mycket elastiska polymerföreningar. Indelad i två typer av naturgummi och syntetiskt gummi. Naturgummi är från gummiträdet, gummigräs och andra växter vid extraktion av glialbearbetning gjord av syntetiskt gummi genom en mängd olika monomerer härledda från polymerisationsreaktionen. Gummiprodukter används ofta i alla aspekter av industrin eller livet.

Gummitätningar är ett vanligt baselement i en tätningsanordning som spelar en mycket viktig roll i motsättningen mellan läckage och tätning. Lös problem med läckage och tätning under mänsklig erövring av naturen. Har främjat tekniska framsteg, för att förebygga och minska miljöföroreningarna ett viktigt sätt. Gummitätningar är en klass av gummiprodukter som används allmänt i tätningstekniken. Eftersom gummit har ett värdefullt elastiskt polymermaterial, kommer ett brett temperaturintervall med en liten spänning i olika medier att ha en större deformation, denna deformation kan ge kontakttryck, kompensation för läckageavstånd för att uppnå syftet att försegla

Gummitätningar Huvudprodukterna är gummitätningar, gummitätningar, flänspackningar, gummistötdämpare, O-ringar av gummi, V-ringar, X-ringar, Y-ringar och andra former, storlek, färg Gummi, gummi, gummi, gummi Gummi, gummi, gummi, gummi, gummi, gummi, gummi, gummi, gummi, metodfläns, dyna, platt O, plasthink, fortsatt lång låda och så vidare.

Gummitätningen är ett slags vanligt baselement i tätningsanordningen, vilket effektivt löser problemet med läckage och tätning eftersom gummit är ett flexibelt polymermaterial med hög elasticitet och bra isoleringsprestanda. Dessa grundläggande egenskaper hos gummi gör det till en industriellt utmärkt chock, tätning, isolering och andra material.


Haining Qianlang Gummi Products Factory

Lägg till: 1 : a Liluqiao, Zhengyang, Maqiao Street Haining, Zhejiang 314419 Kina.

TEL: + 86-573-87767299

FAX: + 86-573-87763488

E-post: sales@qlrubber.com