Gummislangar rörformiga gummiprodukter

Gummislangar Tubulära gummiprodukter

Slang används för att transportera gas, vätska, lera-liknande material i en klass av rörformiga gummiprodukter. Från det inre skiktet kan det yttre skiktet och smörgåsammansättningen vara en bomull, gardin tråd, tråd och annan fyllning.

Gummislangen är tillverkad av kloroprengummi, nitrilgummi; syrlig och alkalibeständig, högtemperaturbeständig slang adopterar etylenpropylengummi, fluorgummi eller silikongummi och så vidare. Den är tillverkad av naturgummi, styrenbutadiengummi eller butadiengummi. Slangets inre skikt utsätts direkt för slitage och erosion av transportmediet och förhindrar att det läcker ut. Ytterskiktet skyddar mellanlaget från yttre skador och erosion. Mellanlagret är slangens trycklager och är en mycket viktig länk. En del av trycket och vikten. Slangens arbetstryck beror på mellanlagrets material och struktur. Därför är slangens kvalitet väldigt annorlunda än mellanlagret.

Slangproduktion av de grundläggande processerna för bearbetning av gummi, sladd (gardinlinje) och dukbehandling, slanggjutning, härdning och så vidare. Olika strukturer och olika laminerade slangar, smörgåsberedningsmetoden och slangformningsutrustning varierar.

Full limrör eftersom det inte finns någon smörgås, använd bara pressen ut ur slangen kan vara; tygslang måste använda bandet som är inslaget i gjutmaskinens inre skikt; tråd smörgås slang i formen av den första spiralen efter metall spiral Slitning och lindning av slangen måste använda en särskild tyg vävmaskin eller lindning maskin; stickningsslang måste använda stickmaskin och så vidare.

Betydelsen av slangansökningar med den snabba utvecklingen i samhället markerar utvecklingen av transporten också utvecklingen av en stad, så liten som ett cirkulationsdokument, slår tonnagenivån på objekt, kan transportera men också mycket snabbt, Gilla Taobao express snabbt när morgonen för att uppnå nästa singel, serveras på eftermiddagen.

Liksom denna slangindustrinstransport finns det många restriktioner, inte slangen är lång, det vill säga slangdiametern är för stor, annars är logistikvägen inte så jätte, behöver transitering, så det finns en kraft för logistikbolaget också mycket viktigt, det här är inte en tidsperiod av en fil sak.

Det finns en kund i Inre Mongoliet behöver stor diameter slang, konsultera flera slang fabrik, eftersom skatten inte är 包邮 givet slangbud med stor diameter är hans mer hjärta, och slutligen bestämde kunden att samarbeta med Inre Mongoliet.


Haining Qianlang gummi produkter Factory

Lägg till: 1st Liluqiao, Zhengyang, Maqiao Street Haining, Zhejiang 314419 Kina.

TEL: + 86-573-87767299

FAX: + 86-573-87763488

E-post: sales@qlrubber.com