Gummislangar av typen av införandet

Gummi slangar gummi slangar är stål Flätade slangar. Slangen består av ett inre skikt, ett lager av tråd fläta och ett yttre lager. Lämplig för transport av hydraulvätskor som alkoholer, bränslen, smörjmedel, emulsioner och liknande.

kännetecken

Jämfört med civila slangar, industriella driftsmiljön är mer komplex och värre, utrustningen är mer krävande på rören, så industriella slangen från design, valet av material till produktion, transport och även slutlig förvaring har strikta normer och standard.

Industriella slangar är tillgängliga i ett bredare utbud av storlekar, med ett brett utbud av trycket och kemisk resistens.

Gummi slangar ansökan

Industriella slangar används i en mängd branscher såsom olja, kemiska, skepp, docka, tankfartyg, jordbruk, livsmedel, dryck, läkemedel och andra industrier, samt varmt och kallt vatten, ånga, ventilation, kyla, brand, hydrauliska, medium såsom gas, vatten, dimma, lera, sand, järntabletter och så vidare.

Processen

Industrigummi slangar, oavsett om mediet är vatten, gas, olja, kemikalier eller andra brukar ha interna lim, gummi och mellanliggande skikt sammansättning. Det mellersta skiktet är oftast majoriteten av vävda komponenter och dess roll i att stärka styrkan i slangen. Dessutom finns det interna och externa lim mellan inbäddade tråden, för vakuum undertryck drift. Det finns också ledande tråd, lämplig för att förbjuda gnistor driftsmiljö, såsom bränsle och så vidare.

klassificering

För att möta de fysikaliska och kemiska driftsvillkoren i olika branscher, har industriella slangar vanligtvis mycket strikta normer för genomförandet för kemiska råvaror och processer i både interna och externa kolloider. Enligt arbetsvillkor är klassificering, gemensamma:

Vattenslangen. För bevattning, Trädgårdsskötsel, konstruktion, brand, utrustning och tankfartyget rengöring, jordbruket konstgödsel, gödsel, industriella avloppsvatten dränering och så vidare. Isolerande material som PVC, EPDM majoritet.

Slangar varma vatten och ånga gummislang. Används för kylning utrustning vatten, motor varmt och kallt vatten, livsmedelsindustrin, särskilt mejeriprodukter varmvatten och mättad ånga. Isolerande material till EPDM mestadels. Drycker mat slangar. För icke-fett sådant som mjölk, kolsyra, apelsinjuice, öl, djur och vegetabilisk olja, vatten och så vidare. Den inre gummimaterial är mestadels NR eller syntetiskt gummi. Vanligtvis behöver ha livsmedelskvalitet FDA, DVGWA nivå, KTW eller CE och annan standard kvalifikation.

Luftslang. Kompressorer, pneumatiska enheter, gruv, bygg och så vidare. Isolerande material till NBR, PVC komposit, PU, SBR majoritet. Vanligtvis har strikta krav på tillämpningen av trycket.

Slangpaketet. För gas svetsning, skärning och så vidare. Isolerande material till NBR eller syntetiskt gummi majoritet, är plasten vanligen tillverkade av röda, blå, gul och så vidare att visa särskilda gas. Ventilation slang.

För värme, damm, rök, kemiska utsläpp och så vidare. Isolera termoplastiska material, PVC mestadels. Röret har vanligtvis en indragbar design.

Material sugslangen. För gas, dimma, pulver, partiklar, fiber, grus, cement, gödselmedel, koldamm, flöde sand, betong, gips och andra fasta partiklar som innehåller flytande transport och så vidare. Interna gummimaterial NR, NBR, SBR, PU majoritet. Oftast hög slitstyrka av externa gummi.

Oljeslang. För bränsle, diesel, fotogen, olja och så vidare. Isolerande material till NBR, PVC sammansatta, SBR majoritet. Vanligtvis inom och utanför lim mellan ledande tråd, att förhindra fördärvar.

Slangar kemiska gummislang. För syra, kemiska lösningar och så vidare. Isolerande material till EPDM mestadels. Vanligtvis denna typ av behovet av att anpassa material och design.