Gummislangar blandning bearbetning

Gummi slangar blandning bearbetning

I den allt hårdare konkurrensen i gallerian, mitt företag med en egen stark vetenskaplig och teknisk utveckling styrka, före de filosofi och ledande kompetens driftsutrustningar, att förse kunder med högkvalitativa produkter och tjänster, följande att berätta om gummislang högtrycksslang Joint och enhet försiktighetsåtgärder.

(1) gummislang i rörelse eller suspension, kan inte vara överdriven böjning, kan inte böja vid roten, minst 1,5 gånger diametern av dess inledande böjning;

(2) gummislang till flytta till extrem position kan inte dra för hårt, bör vara lat;

(3) försök att undvika förändringar i deformeringen av slangen;

(4) gummislang så långt som möjligt från värme strålning komponenter, nödvändiga mode isolering styrelsen;

(5) bör undvika externa faror av slangen, såsom användning av samma komponent på ytan av långsiktiga konflikten.

(6) om gummi slang på grund av självantändning som orsakas av överdriven deformation, bör det finnas stöd bitar.

Slangen produktion av de grundläggande processerna för bearbetning av gummi, sladd och canvas bearbetning, slang gjutning, härdning och så vidare. Olika struktur och olika skelett av slangen, skelett av de bearbetningsmetoder och slang som utgör utrustning varierar.

Alla plastslang för avsaknad av skelett lager, bara använda pressen ur slangen kan vara; trasa slangen behöver använda tejpen insvept i det inre skiktet av formsprutning maskinen; sugslangen i form av först behöver bära metall spiral efter paketet plast; stickning och slingrande slang måste använda en dedikerad tyg stickmaskin eller slingrande maskin; stickning-slangen behöver använda stickmaskiner och så vidare.

Slang som bildar metod främst huruvida användningen av dö, uppdelad i Kärnlös metod och en core metod (inklusive mjuk kärna metod och hård kärna).

Kärnlös gjutning

Slangen är inte bildas av kärnan, och utrustningen är en extrudering maskin (vanliga skruv extruder) skelett lagret och det yttre lagret gjuts direkt på den extruderade inre slangen.

Föreningen är upprörd, blandat, plasticerad och tryckte i pipan genom extrudering skruven och flyttade sedan till riktningen av näsan, och slutligen produkten av formen av extrudern är extruderade från munnen, och kalla foder två, den tidigare matas genom t han öppna blandning-maskin som förvärmning av materialet som foder inte genom hot gummiblandningen.

Core bildar

För att säkerställa att slangen i vulkaniseringsprocessen i tillståndet tryck slangen efter formning paketet med vatten trasa (ca 10 cm brett blöjan blöt trasa rulle), rep eller blyfri – bly, för att säkerställa att slangen i vulkaniseringsprocessen i den Tryck stat, och sedan vulkaniseras.

Vulkanisering kan utföras av direkt ånga uppvärmning eller kontinuerlig Vulkanisering av vulkanisering tanken. Korta fibrer slangen är kort fiber direkt i en förening, och sedan av formning, produktionsprocessen är enkel, det kommer gradvis att ersätta stickning slangen och trasa slang. Moderna slang produktionsprocesser tenderar att vara mycket kontinuerlig och automatisk. Användning av termoplastiskt gummi eller plast kan spara vulkaniseringsprocessen, vilket förenklar tillverkningsprocessen.