Gummi slangar slang sorter är komplexa

Gummi slangar slang sorter är komplexa

Stor diameter slang produkter, som också hör till klassificering av en av slangen, vi vet att slangen sorten är komplex, varierande struktur, kombinerat med användningen av olika förutsättningar, så längden på liv av slangen, beror inte bara på god kvalitet eller dåligt, men också beslutat att använda underhåll. För tillämpningen av stor diameter slang är också sant, för att kunna använda den ordentligt, att uppnå bättre tillämpning resultat, i dess användning behöver uppmärksamma följande:

1, slang och slangpaket media temperatur under normala omständigheter bör inte överstiga-40 ℃ - + 120 ℃, annars kommer det att minska livslängden.

2, stor diameter slang församling inte bör vara mindre än den minsta böjradie för slangen att undvika bockning eller böja nära rörskarvar, annars kommer det hindrar hydraulisk överföring och transport av material eller skada slang församling.

3, slang och slangpaket, bör inte användas i tillståndet omvänd.

4, slang och slangpaket bör hanteras med försiktighet, bör inte dras på sharp och grov yta, bör inte böja och platta till.

5, stor diameter slang församling bör hållas rena, den inre marknaden bör sköljas (särskilt sura slangen, spray tube, murbruk). För att förhindra att främmande föremål in i lumen, hindra leverans av vätska, skador på utrustningen.

Lägga till tid: 2017-03-06

304 rostfritt stål metall slang med ljus vikt, högt tryck, hög och låg Temperaturmotstånd, korrosionsbeständighet, hög flexibilitet och många andra fördelar; Därför har vibrationsdämpande, anti böjande egenskaper, kan spela en kompensatorisk Skift, rollen av absorption stress. Den är lämplig för transport av olika typer av vätska, till exempel luft och ånga och cirkulationen av vatten, olja och medicin. Det spelar en viktig roll i fram-och återgående rörelse av rörsystem, absorptionen av termisk expansion och justering av rörledningar.

Lägga till tid: 2017-03-06

Först av allt, beroende på användningen av slang villkor, rätt val av slang sorter, specifikationer, gör inte fel eller ersätta; Det andra trycket bör vara balanserad, plötsligt ökar inte trycket lämnar röret plötsligt på grund av övertryck och skadade. Om du behöver överföra arbetsplatsen, inga hårda pull, hårt drar, för att inte skada det yttre lagret av slangen, och därmed skada det inre skelett lagret; Re böjradie bör inte vara mindre än en viss radie av böjning, så att inte skada det skelett lagret.

Obs redaktör

Första användning av gummislang Obs:

1, se till att använda gummislang inom intervallet Rekommenderad temperatur och tryck.

2, slangen med dess inre trycket expansion och kontraktion, vänligen skär slangen till en något längre än du behöver.

3, när påtryckningsmedel, växla långsamt någon ventil för att undvika inverkan trycket.

4, gummislang i böjande radien ovanför de förhållanden användas, annars kommer det orsaka slangen till bryta, minska trycket motståndet.

5, användning av pulver, partiklar, enligt villkor som kan producera lätt slitage, vänligen prova att förstora böjradie av slangen.

6, i närheten av metalldelar, Använd inte i extrema böjning staten.

7, vidrör inte slangen direkt eller nära elden.

8, Använd vänligen inte fordonet tryck tryck slangen.