Gummi slangar skiftande struktur

Gummi slangar skiftande struktur

Stor diameter slang produkter, som också hör till klassificering av en av slangen, vi vet att slangen sorten är komplex, varierande struktur, kombinerat med användningen av olika förutsättningar, så längden på liv av slangen, beror inte bara på god kvalitet eller dåligt, men också beslutat att använda underhåll. För tillämpningen av stor diameter slang är också sant, för att kunna använda den ordentligt, att uppnå bättre tillämpning resultat, i dess användning behöver uppmärksamma följande:

1, slang och slangpaket media temperatur under normala omständigheter bör inte överstiga-40 ℃ - + 120 ℃, annars kommer det att minska livslängden.

2, stor diameter slang församling inte bör vara mindre än den minsta böjradie för slangen att undvika bockning eller böja nära rörskarvar, annars kommer det hindrar hydraulisk överföring och transport av material eller skada slang församling.

3, slang och slangpaket, bör inte användas i tillståndet omvänd.

4, slang och slangpaket bör hanteras med försiktighet, bör inte dras på sharp och grov yta, bör inte böja och platta till.

5, stor diameter slang församling bör hållas rena, den inre marknaden bör sköljas (särskilt sura slangen, spray tube, murbruk). För att förhindra att främmande föremål in i lumen, hindra leverans av vätska, skador på utrustningen. Först av allt, beroende på användningen av slang villkor, rätt val av slang sorter, specifikationer, gör inte fel eller ersätta; Det andra trycket bör vara balanserad, plötsligt ökar inte trycket lämnar röret plötsligt på grund av övertryck och skadade. Om du behöver överföra arbetsplatsen, inga hårda pull, hårt drar, för att inte skada det yttre lagret av slangen, och därmed skada det inre skelett lagret; Re böjradie bör inte vara mindre än en viss radie av böjning, så att inte skada det skelett lagret. 304 rostfritt stål metall slang med ljus vikt, högt tryck, hög och låg Temperaturmotstånd, korrosionsbeständighet, hög flexibilitet och många andra fördelar; Därför har vibrationsdämpande, anti böjande egenskaper, kan spela en kompensatorisk Skift, rollen av absorption stress. Den är lämplig för transport av olika typer av vätska, till exempel luft och ånga och cirkulationen av vatten, olja och medicin. Det spelar en viktig roll i fram-och återgående rörelse av rörsystem, absorptionen av termisk expansion och justering av rörledningar. Armeringsnät skelett plaströr av komposit är en modifierad nya skelett plast sammansatta stålrör. Detta röret kallas också srtp tube. Denna nya typ av rör är tillverkad av höghållfast plast stål mesh skelett och termoplastiska polyeten som råvara, tråd slingrande net som skelett förstärkningen av polyeten plast rör, högdensitetspolyeten (HDPE) som matrisen, med hjälp av hög prestanda HDPE modifierade bindemedlet harts blir stålram och de inre och yttre högdensitetspolyeten ordentligt tillsammans, så att den har utmärkt sammansatta effekt. På grund av faktumet att höghållfasta ståltråd förstärkningar är belagda i kontinuerlig termoplaster, övervinner detta sammansatta röret nackdelarna med stålrör och plaströr bibehållen fördelarna med stålrör och plaströr.

Armeringsnät skelett sammansatta plaströr, med en hög kvalitetsmaterial och avancerad produktionsteknik, så att den har en högre tryckhållfasthet. Samtidigt har sammansatta röret utmärkt flexibilitet, lämplig för långa avstånd begravd med vattenförsörjning, gas pipeline system. Armeringsnät skelett polyeten sammansatta rör används i röret är polyeten svetsade rördelar. När du ansluter, Använd interna värme-element av röret för att smälta yttre plast av röret och det inre lagret av röret och Anslut röret och var rör bit tillförlitligt