Gummipackningar rollen av liv

Gummipackningar rollen av liv

Kort om rollen av gummi brickor i våra liv

På tal om förstärkning av däcket väggen, kan vi också lösa det enkla testet för att möta styrkan av ett däck. Så länge handen trycka på däcksidan, så för mjukt och tunna att de flesta av samma styrka, detta däck är nog bättre stabilitet, men brukade köra dålig väg eller klättra road tänderna, är det förmodligen inte länge. Endast de som använder kraften är inte alltför mycket deformationen av däcket väggen, är tillägnad hantera Kinas vägförhållanden. I teorin, sådan en sidovägg kan inte bara drabbas av en större påverkan på vägen, även om det är en punktering, på grund av dess starka och starka fostrets vägg, punktering kan också behålla departementet för att stödja förmågan hjälper föraren att styra fordonet och inte när det gäller runawa y eller välta.

1, höghastighets däck

Faktum är att däcket har fastställts i planeringen av sin styrka, och några däck kan inte spela den långsiktiga höghastighetståg körning, några däck kan spela Bugatti Veyron högre än 400 km hastighet härjade! Detta är den däck speed nivån. Hastighet nivån av däcket kommer att ha en tydlig föreställning på sidoväggen, H representerar hastighet däcket är 210 km/h, V är 240 km/h, W är 270 km/h och y är 300 km/h. Även om många ägare kommer att säga att i själva verket, vanligtvis på vägen kan vara högre än 120 km/h möjligheter har varit väldigt lite, det finns en anledning att slösa pengar att köpa så höghastighetståg nivå av däcket? Även om det finns, eftersom hastighetsnivå kan vägnar en däck styrka, föreställa sig, tål 400 km per timme under fantastiska centrifugal däck däcken med hur hög intensiteten i layouten däck! Men oftast har vi ingen chans att öppna sådan en hög hastighet, men rika tyst redundans, låt oss även inför Långdistans körning, road förändringar och även däcktryck är inte normalt, kan njuta av lugnare körning miljö.

2, hög slitage grade däck

Även om däck kvalitet, personlig privat körning tullen, däcktryck inflationen, däck positionering, däck införlivande frekvens och andra faktorer ändra, vi kan inte exakt härleda en däckets livslängd, men original däck slitage är fortfarande kunna ge Låt oss har förmodligen en viss förståelse för hållbarheten av däcket. Exempelvis kan vi åtminstone vet att i samma körskicklighet och vägförhållanden, slitage 400 däckens livslängd är förmodligen slitage nivån på 200 däck två gånger.