Gummikopplingar Transmissionsmoment

Gummikopplingar Överför vridmoment

Kopplingar är mekaniska delar som används för att koppla två axlar (drivaxlar och drivaxlar) i olika mekanismer för att rotera ihop för att sända vridmoment. I höghastighets kraftig kraftöverföring har vissa kopplingar också rollen att dämpa, dämpa och förbättra axelns dynamiska prestanda. Kopplingen består av två halvor, vilka är anslutna till drivaxeln respektive slavaxeln. Generell kraftmaskin för det mesta med hjälp av kopplings- och arbetsmaskin ansluten, idag talar vi om membrankopplings urvalssteg och metoder.

Först valet av standardmembrankoppling. Designers bör först välja koppling i nationella standarder, maskinindustrin standarder och nationell patentkoppling i valet. Endast i befintlig standardkoppling och patentkoppling kan inte uppfylla designbehovet. Behöver utforma egen koppling.

2. Justera modellen enligt axeldiametern. Det initiala valet av kopplingsstorleken hos membrankopplingen, det vill säga diametern hos axelhålet d och axelhålets L längd, bör uppfylla kraven för huvud- och bakre ändaxeldiameter, annars är kopplingens storlek justeras enligt axeldiametern d. Huvud- och drivenaxeldiameterdiametern är inte densamma som normalt fenomen, då vridmomentet, samma hastighet, huvud- och drivenaxelns diameter inte är samma bör väljas enligt kopplingsmodell med stor axeldiameter. Den nya konstruktionen av transmissionssystemet bör väljas i enlighet med GB / T3852 enligt bestämmelserna i sju axelhålstyp, rekommenderad användning av J1-axelaxeltyp för att förbättra mångsidigheten och utbytet, axellängden enligt bestämmelserna i kopplingsproduktstandarder

3. Välj anslutningstyp. Kopplingstypen beror på valet av huvud- och slavtypen för anslutningstypens axel, den allmänna användningen av nyckelanslutningar för enhetlig nyckelanslutningstyp och -kod, i GB / T3852, har sju nyckelplatsstyp, fyra nyckelfärdiga anslutningar, Med flera av A-typnyckeln.

4. Urval av kopplingsvarianter, typ, specifikationer. Enligt kombinationen av kraftmaskin och kopplingslast typ, hastighet, arbetsmiljö och andra faktorer, valda kopplingsvarianter; enligt kopplingen av matchande, koppling och andra faktorer valda kopplingstyp; enligt nominellt vridmoment, axelhåldiameter Med axelhållängd vald specifikation. För att säkerställa styrka hos axeln och nyckeln, efter att ha valt kopplingsmodell, kontrollera axel- och nyckelstyrkekontrollen för att slutföra kopplingsmodellen.Haining Qianlang Gummi Products Factory

Lägg till: 1st Liluqiao, Zhengyang, Maqiao Street Haining, Zhejiang 314419 Kina.

TEL: + 86-573-87767299

FAX: + 86-573-87763488

E-post: sales@qlrubber.com