Underhåll av NSF-tätningsringform


Underhåll av NSF- tätningsringar borde ge full uppspelning i gott skick, säkerställa kvaliteten på stämpeldelar som kvalificeras, undvik olyckor, förlänga livslängden och säkerställa normal produktion. Det är av stor betydelse.


Huvudmisslyckanden för tätningsring

(1) slitage (inklusive slitage på slitage, klister på slitage, slitage på trötthet och frätande slitage).


(2) fraktur (inklusive sprickbildning, fragmentering, kollaps, fallande och spallning).


(3) plastisk deformation


Rengöring av NSF tätningsring mögel

För att säkerställa kvaliteten på stämpeldelen och förlänga livslängden hos formar, är det nödvändigt att rengöra och rengöra formar.


A. Daglig rengöring och städning B. Regelbunden rengöring och rengöring


Daglig städning


(1) Rengöring av damm på ytan av formen: När du har torkat med en ren trasa, rör du mögelns yta med händerna, om du inte kan känna av dammet, du kan.


(2) Rengöring av styrhylsa och styrmunstycke: Torka upp oljeblock i styrhylsa, styrstolpe och styrblock med trasa och använd sedan en liten mängd olja för att smörja dem.


(3) Rengöring av stansdel: Använd hammare för att avlägsna allt skrot i hålet, skrotet klibbar på glidbrädet och skrotklippet vid skäreggen.


(4) Den belagda dynans ritningsyta måste rengöras, ytan måste bekräftas för hand, det första materialet ska rengöras med en trasa och lite olja måste appliceras på munstycket efter tillverkningen.


Haining Qianlang gummi produkter Factory

Lägg till: NO.10-2, Lianbao Road, Qianjiang industripark, Dingqiao Town, Haining, Zhejiang 314413, Kina

TEL: + 86-573-87767299

FAX: + 86-573-87763488

E-post: sales@qlrubber.com