Global Nitril Rubber Market kommer att uppnå $ 2,59 miljarder år 2025

Enligt en rapport från Research and Markets förväntas den globala marknaden för nitrilgummi (NBR) uppgå till 2,59 miljarder dollar år 2025, med en sammansatt årlig tillväxttakt på 3,3%. Asien-Stillahavsområdet kommer att ge tillräckligt med utrymme för tillväxten av NBR-industrin.

 

NBR är ett av de mest mångsidiga syntetiska gummitrådarna och det konsumerar mer i avancerade produkter.

 

Den snabba utvecklingen av industrier som biltransport, metallurgi och gruvdrift, petroleum, naturgas, maskiner och utrustning samt sjukvård i Kina, Indien och länderna i Sydostasien har stimulerat efterfrågan på produkter som kablar, bältpackningar och tätningar , och har drivit utvecklingen av NBR-industrin. .

 

Dessutom har ökningen av konsumenternas disponibel inkomst och köpkraft i ASEAN-länder, inklusive Indonesien och Thailand, bidragit till den snabba tillväxten inom bilindustrin och kommer också att öka NBR: s marknadsförbrukning i framtiden.

 

Det förväntas att den sammansatta årliga tillväxttakten för sälar och O-ringar från 2017 till 2025 kommer att vara 2,9%.

 

Ökningen av hälsovårdsutgifterna i dessa länder är en annan nyckelfaktor i ökningen av nitrilhandskarens förbrukning.

 

Förbrukningen av nitrilhandskar förväntas öka på snabbast möjliga nivå de närmaste åren tack vare användningen av produkter inom hälso- och sjukvårdssektorn.

 

År 2016 stod den europeiska NBR-marknaden för mer än 20% av den globala andelen.

 

Petrokemiska företag i Ryssland och andra GS-länder kommer att använda gummitätningar och andra gummiprodukter i olje- och gasfältet, så de kommer att stärka sin position i den globala NBR-industrin genom förvärv och tekniskt samarbete.

TEL: + 86-573-87767299

FAX: + 86-573-87763488

E-post: sales@qlrubber.com