Fluorhaltigt skyddande skikt av silikongummi-produkter

Nu inom bilindustrin, elektronik, luftfart, vetenskap och teknik, mat och andra områden har vi alla skuggor av silikongummi och prestandakraven för silikongummi produkter blir alltmer strikta, även om silikongummiprodukterna är höga temperaturer, högt tryck , korrosionsbeständighet, anti-aging, anti-friktion och andra egenskaper, men de allmänna kiselgummiprodukterna på lång sikt hög temperatur, högt tryck, hög korrosion, hög föroreningsmiljö, med ackumulering av tid, silikongummiprodukter kommer också att Påverka sin egen livstid, särskilt inom flygteknik och teknik, miljön är ännu hårdare, och det kan inte vara ett enda problem. Därför är kraven på silikongummi produkter ännu högre. Faktum är att många kiselgummiprodukter nu faktiskt genomgår beläggningsändring och kan effektivt förbättra kisel. Ytegenskaper hos gummiprodukter.

Fluorinnehållande beläggning Det är en beläggning av fluoropolymer eller organisk fluormodifierad polymer som huvudfilmbildande substans och har utmärkt korrosionsbeständighet, hög temperatur och högt tryckmotstånd, termisk stabilitet, hög kemisk inertitet, väderbeständighet och andra egenskaper . Användningen av fluorbeläggningar för att modifiera ytan av gummiprodukter kan effektivt förbättra ytegenskaperna hos gummiprodukter.

Nedan beskrivs molekylstrukturen hos den fluorinnehållande beläggningen. Den fluorinnehållande beläggningen består av kolmolekyler av polyolefinmolekyler, så den fluorbaserade beläggningen har utmärkt väderbeständighet. Den kemiska resistansen hos fluorbaserade beläggningar är också bra, eftersom fluoratomer är mycket större än väteatomer och omger CC-bindningen så att ingen atom eller grupp kan komma in och förstöra CC-bindningen.

Silikongummiprodukter är ett slags speciellt substrat, som har hög elasticitet, bra seghet och lätt att deformeras. Därför är beläggningarnas kompatibilitet mycket krävande. I allmänhet tas den relativa töjningen som det tekniska indexet för gummibeläggningen, och termisk expansionskoefficient och botten väljs. Med liknande material, låg modul och bra flexibilitet, kommer det inte att orsaka att färgfilmen skalar, spricker och rynker på grund av klimatpåverkan. De hårda förhållandena kräver även att färgen uppfyller gummiprodukterna ofta vid användning av större deformation. Den fluorhaltiga beläggningen uppfyller bara dessa krav och är kompatibel med silikongummi! Låt silikongummiprodukter i den hårda miljön också, som påverkas av miljön, för att säkerställa den första prestandan av silikongummiprodukter, är verkligen ett skyddande skikt av silikongummi-produkter.