Diskussion om hur man hanterar hög hårdhet och låg brist på silikonprodukter

Silikagel är ett slags gummi, kiselgel på vattenadsorptionskapaciteten hos stor, låg regenereringstemperatur, billig. Silikon bra prestanda görs ofta till högtemperaturbeständiga silikagelband, silikonbräda. Många produkter på marknaden är användningen av silikongummi, till exempel mycket tecknad mobiltelefonhölje, skönheten hos det mänskliga bröstfyllet, silikatillverkad nyans och så vidare är många produkter och silikonmaterial oskiljaktiga.


Silikongummiprodukter Hårdhet är ett tröskelvärde för produktprestanda, men också en hel del skräddarsydda speciella silikonprodukter. Kunderna är mycket oroade över hårdhetens storlek bestämmer användningen av kiseldioxidgelprodukter och användningsområden, oavsett om de ska anpassas till användningen av miljön och andra viktiga indikatorer, huruvida den avsedda effekten kan uppnås.

I allmänhet är hårdheten hos silikonprodukter 30-80 grader, i detta område är vanligare, men för mindre än 30 grader inom bearbetningen av företaget, eftersom inom 30 grader har överskridits omfattningen av fasta kiselgelprodukter är mestadels silikongummi, gjutningsprocessen är också mestadels hydraulisk gjutningsmaskin, desto lägre hårdhet är inte bara skadlig för pendulens produkt, men också på grund av sin halvvätskeformiga inre struktur i vulkaniseringsprocessen vid hög temperatur producerar bubblor, halvflytande av adsorptionen är större, så att det lättare absorberar tomt laddad damm, så vi väljer denna typ av produkter. Kiselmaterialkraven är mycket höga, men måste också använda det bästa vulkaniseringsmedlet. Det löses genom att vakuummaskinen ökar och förbättra formstrukturen.

För hård silikongods gjuten effekt är inte lätt att tillagas, den generella produktionsprocessen är svår att uppnå en smidig bearbetning av produkter, produktbildning, inte full och så vidare, och i produktionsprocessen lättare brutna, öka produktionen av fattiga .

Silikonprodukter vid hög hårdhet och låg brist på material hur man hanterar:

1, låg hårdhet med formeln, olja kommer i allmänhet att vara mer, parkeringstiden är för lång, ytan kommer oundvikligen att sippra, så att återgå till raffinering. Men flödet ökar efter raffinering, så för att kyla parkeringen.

2, låg hårdhet av saker, kan de snabba orden leda till att gummi matar tillbaka tryck och packar bubblor, så att materialet reduceras i formhålighetens hastighet. Om möjligt borde limet vara tillräckligt kallt för att minska fluiditeten.

3, kan formeln lägga till något liknande TT, kan också lägga en liten mängd gummi pulver.