Klassificering av gummitätningsring

En gummitätning är ett ringlock bestående av en eller flera delar. Det är fastsatt på en ring eller bricka i lageret och kontakt med en annan ring eller bricka för att bilda ett smalt labyrintutrymme för att förhindra läckage av smörjolja och invasionen av de yttre objekten.


En, enligt klassen


1.O tätningsring har en mängd olika material såsom fluorgummi, butadiengummi, silikagel, etylenpropylengummi, difluorgummi och andra material. Den används allmänt i olika typer av maskiner, motståndskraftig mot olika typer av oljebasolja och olika kemiska medier: användningen av självhäftande kan hålla temperaturen -60 C - + 200 C (dubbelfluorgummi FFKM är upp till mer än 300 grader genom speciellt bestämd vulkanisering). Tryckområdet är <10mpa (hydraulisk),=""><1mpa (pneumatisk)=""><16mpa (statisk="" tätning)="" och="" ding="" qingjiao="" (90,="" 93,="" 97)="" expansionshastighet="">


2. En typ av tätningsring har många typer av produkter, såsom fluorgummi, butylgummi, klorerat gummi och så vidare. Den används ofta i hydrauliska, mekaniska, pneumatiska och andra industrier. Den oljebeständiga fröoljan har utmärkt slitstyrka, och temperaturområdet på -60 C - + 200 C kan väljas genom att använda olika gummartyper.


3.V typ tätningsring är en elastisk gummitätningsring med axiell verkan, som används som en icke-trycktätning av den roterande axeln. Tätningsläppen har god aktivitet och anpassningsförmåga, kan kompensera för större tolerans och vinkelavvikelse, förhindra läckage av olja eller olja från insidan och förhindra invasion av vatten eller damm från utsidan.


4. Hål använder YX-typ tätningsringen för att beskriva produktens användningsområden: används för fram- och återgående rörelse hydraulcylinderns kolvförsegling. Tillämpningsområde: TPU: allmän hydraulcylinder och hydraulisk cylinderutrustning till allmän utrustning. CPU: hydraulcylindrar för byggmaskiner och högtrycks- och högtryckscylindrar. Material: Polyuretan TPU, CPU, Hårdhet i gummiprodukt: HS85 + 2 A Arbetstemperatur: TPU: -40 till +80 C CPU: -40 till +120 C Arbetstryck: mindre än 32Mpa Arbetsmedium: Hydraulolja, emulsion 5.YX typhål med en enkel beskrivning av produktanvändningen: Denna standard är lämplig för cylinder arbetstryck större än 16MPa när det används med YX-typ tätningsring. Eller när cylindern är excentrisk under kraft spelar den rollen att skydda tätningsringen. Arbetstemperatur: -40 ~ +100 C arbetsmedium: hydraulolja, emulsion och vattenhårdhet: HS92 + 5A material: polytetrafluoretylen


Haining Qianlang gummi produkter Factory

Lägg till: NO.10-2, Lianbao Road, Qianjiang industripark, Dingqiao Town, Haining, Zhejiang 314413, Kina

TEL: + 86-573-87767299

FAX: + 86-573-87763488

E-post: sales@qlrubber.com